VEČERA DOŠLA SAMA!

Na Cresu jato riba izletjelo na obalu! Mještani znaju zašto: “Nije prvi put!”

Foto: Facebook video/Screenshot

Društvenim mrežama kruži snimka jata riba koje je, kako se čini, uletjelo u stupicu. Naime, sitna riba izletjela je jednostavno na obalu, a o razlozima mnogi nagađaju

Snimku je na svome Facebook profilu podijelila i poznata TV voditeljica Mirjana Hrga, koja živi u Osoru na Cresu, piše Morski.hr.

U komentarima se mogu iščitati razne teorije, pa čak i da ribe predosjaćaju nekakvu katastrofu, poput potresa ili tsunamija.

Naravno da neće biti ništa od toga, već je događaj, kako nam potvrđuju i mještani, iako spektakularan, ipak sasvim prirodan.

– Veća riba je natjerala jato ove sitne i kako su bježali, izletjeli su na suho. Bilo je možda oko 200 kg ribe. Nešto srdela, skuša, papalina, većinom male ribe veličine girica Ljudi su pokupili žive ribe, kad su već same došle na kraj – prepričava Fredi Mareta događaj kojemu je i sam svjedočio, piše Morski.hr.

– Moguće da ih je potjerala neka tuna, gof, strijelka ili brancini. Nije to prvi put, dešavalo se već – prepričava događaj s osmjehom na licu, jer ipak je riba za večeru došla sama.

– A je, bila je fešta. Pokupilo se nešto za večeru pofrigat – kazuje Fredi Mareta za Morski.hr.

A kako je to izgledalo, pogledajte u videu!

Foto: Facebook video/Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari