NENO BELAN, GUSTAFI, FIT…Objavljena lista izvođača na velikom riječkom humanitarnom koncertu

Velikim humanitarnim koncertom s poznatim estradnim imenima koji će se održati na Trgu Riječke Rezolucije u Rijeci 16. svibnja 2019. godine te s pratećim Festivalom humanosti koji će se održavati na dan koncerta od 10 do 18 sati i call-centrom, namjeravamo prikupiti novčana sredstva za opremanje senzorne sobe.

Aktivno su se dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, u nadi da ćemo zajedno omogućiti korisnicima Udruge “Rijeka 21” opremiti senzornu sobu sa raznom opremom za poticanje svih osjetila – vida, sluha i dodira.

Vjerujemo da ćemo ovim velikim projektom opravdati još jednom Vaše povjerenje te da ćemo, u zajedničkoj suradnji, još jednom učiniti plemenitu gestu za grad Rijeku i one koji su u potrebi.

U akciji možete sudjelovati pozivom na broj 0609009* i donirati 5 kn + pdv po pozivu ili uplatom na službeni račun akcije “SVE ZA NAŠU DJECU” prikazan na logu akcije ili prema svojim mogućnostima (novčanom uplatom).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari