NEMA GA OD 1. SIJEČNJA

Obitelj nestalog Riječanina Petra Vizintina moli za pomoć

Screenshot Kanal Ri

Prvi dani godine za obitelj Vizintin prolaze u potrazi za 39-godišnjim Petrom Vizintinom koji je posljednji put viđen 1. siječnja u Rijeci

Obitelj Vizintin zabrinuto je očekivala povratak kući Petra koji je u novogodišnjoj noći s Viškova otišao u Rijeku.

Prema dosadašnjim spoznajama određeno vrijeme boravio je u jednom ugostiteljskom objektu u Ružićevoj ulici i tamo je posljednji put viđen u ranim jutarnjim satima, a nakon toga gubi mu se svaki trag.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: DOLORES VLAHOV PAULIĆ
Snimatelj: IGOR PAULIĆ
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

“Ja pozivam i dalje svakoga tko zna nešto da se javi osobno nama, članovima obitelji ili policiji i da te informacije dijele privatnim, a ne javnim kanalima”, poziva Ana Marija Vizintin, sestra nestalog Petra putem Kanala Ri.

Petar Vizintin ima 39 godina, srednje je građe, visok 180 cm, ima smeđu kosu i oči te je posljedni put viđen prije 13 dana u trapericama, crnoj majici i tamnoj jakni.

“Ne volim estradizaciju ovakvih tema, obiteljskih tragedija ali ono što mogu reći da su se ljudi stvarno iskazali u ova dva-tri dana koliko je vijest dostupna javno. Doznali smo gdje je zadnji put viđen”, dodaje Ana Marija Vizintin

I to je pomak prema naprijed, bitan za potragu i razumijevanje što se događalo.

Vrijeme nažalost nije na njihovoj strani te se mole svi oni koji su Petra u riječkom klubu sreli da se prisjete detalja koji bi mogli pomoći.

Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj, a oglašen je i na web stranicama nestali.hr. U slučaju da posjedujete informacije o Petru Vizintinu obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari