NEUGODAN INCIDENT

Od Škurinja do Kozale iz kombija curila nesnosno smrdljiva tekućina; Iz Veterinarske stanice Rijeka istražuju propust

Foto: Čitatelj

“Smrad je bio nesnosan, a vozač kombija Veterinarske stanice Rijeka nije se uopće obazirao na to. A teško da nije osjetio užasan smrad…”, prepričava naš čitatelj koji je snimio cijeli incident

Jučer oko 12.45 sati čitatelj Riportala dokumentirao je eko-incident koji se dogodio na riječkim ulicama na relaciji Škurinje-Kozala, točnije Sabiralište nusproizvoda na adresi Lukovići 11. Iz službenog kombija Veterinarske stanice Rijeka kilometrima je na kolnik istjecala tekućina nepoznata sadržaja iz koje se nadaleko širio nesnosan smrad!

“Smrad je bio nesnosan, a vozač kombija Veterinarske stanice Rijeka nije se uopće obazirao na to. A teško da nije osjetio užasan smrad…”, prepričava naš čitatelj koji je snimio cijeli incident.

Odgovor na njegovo pitanje “što je to curilo iz kombija i je li riječ možda o toksičnoj tvari opasnoj po zdarvlje ljudi i životinja” odgovor smo potražili od odgovornih u Veterinarskoj stanici Rijeka gdje su nam potvrdili da se doista radilo o propustu na nekoliko strana.

“Hvala što ste nas upozorili na taj propust. Veterinarska stanica Rijeka preuzela je riblji nusproizvod od prerade ribe iz postrojenja u okolici Rijeke. U bajama u kombiju je bila riba s ledom I kako se led topio u tijeku prijevoza došlo je do prelijevanja iz baje po kombiju I posljedično I izlijevanju tekućine na kolnik”, objasnili su iz Veterinarske stanice Rijeka.

Foto: Čitatelj

“Po saznanju za navedeni propust, kontaktirali sam voditelja prerade I upozorili na navedeno te će se ubuduće paziti na popunjenost baje”, dodali su iz Veterinarske stanice Rijeka.

Nadamo se da će obećanje ispuniti i da više nećemo svjedočiti ovako neugodnim prizorima na riječkim prometnicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari