PROTIV PETARDI I PIROTEHNIKE

”Ono što je vama fora to je nama noćna mora!” Poslušajte blagdanski jingle Kampanje za zaštitu životinja KRAS!

Ilustracija

KRAS je uspješno proveo još jednu aktivnost pod nazivom „Kampanja za zaštitu životinja“.

U sklopu Kampanje je osmišljen kratak i simpatičan jingle kojim pokušavamo osvijestiti građane na strah koji kod kućnih ljubimaca (ali i drugih životinja) uzrokuju petarde i piotehnika.

KRAS je radna skupina osnovana pri Primorsko-goranskoj županiji za zaštitu životinja; KRAS okuplja sve dionike uključene u zaštitu životinja neovisno o tome da li se radi o institucijama, udrugama, skloništima ili stručnjacima iz tog područja.

Jingle potpisuju Krešo i kisele kiše, afirmirani riječki bend živahnog punk-rock zvuka. Studio za snimanje jingla nam je za ovu priliku ustupio Radio Roža koji se time upisao na listu ljubitelja životinja i naših suradnika. Jingle je primjenjiv na zaštitu životinja općenito, pa se zato nismo držali samo granica Primorsko-goranske županije.

U provedbu Kampanje KRAS-a i zaštitu životinja su se  uključile radio postaje na području cijele Republike Hrvatske, a zasada su to: Radio Roža, Radio Kastav, Pomorski radio, Radio Korzo, Radio Mali Lošinj – Radio Jadranka, Radio Gorski kotar, Radio 105 Selnica, HRT – Radio Dubrovnik, Radio 92 fm (Slavonski Brod), Radio Jaska (Grad Jastrebarsko) i Yammat fm. Jingle će se vrtiti sve do Nove godine i nadamo se da ćemo time omogućiti našim kućnim ljubimcima ljepše i ugodnije blagdane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja