NOVI KLUB U RUŽIĆEVOJ

Porinut klub Nemo – nova riječka plesna ‘podmornica’

Nakon dvije godine iščekivanja da noćni život u gradu ponovno oživi, riječka klupska scena bogatija je za još jedno mjesto za provod, i to uglavnom uz laganu elektroničku glazbu.

Podmornica „Nemo“, čiji je kapetan Marino Squarcia, svojevrsno je proširenje obližnjeg Nemo Puba. „Nemo Pub oduvijek je nastojao okupiti dobre ljude zdravih pogleda na svijet i sofisticiranog ukusa za muziku. Sada je dobio i novu verziju, odnosno veću ‘podmornicu’ u obliku kluba, koja bi trebala pomoći da se taj krug ljudi proširi“, kaže novi vlasnik.

Osim što nam je predstavio prvu časnicu Maju i svoju vrijednu posadu, Squarcia nas je proveo kroz klub i otkrio svoje planove i ideje. U dvije večeri provedene s ovom sjajnom ekipom, Nemo se popunio u roku od sat vremena, stoga, ako tražite dobru glazbu i odličnu atmosferu, uputite se u Ružićevu i bez straha zaronite s novom plesnom podmornicom!

Klub je otvoren svakog petka i subote od 20 do 2 sata, a s popuštanjem epidemioloških mjera nadamo se i duže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari