ŠTO VIDJETI U RIJECI?

POSJETILI SU RIJEKU I OSTALI “PAF”! Pogledajte prekrasnu video-posvetu Rijeci čiju ljepotu došljaci odmah prepoznaju!

Nije nikakva tajna da je Rijeka grad prepun potencijala; grad univerzalne energije koji često ostavlja velik dojam na sve one koji neko vrijeme provedu živeći u ”Gradu koji teče”, ali i turiste – posjetitelje iz svih dijelova svijeta i slučajne prolaznike koji se u nekom trenutku pronađu na riječkim ulicama.

Brojni Riječani, svi mi koji godinama šećemo riječkim ulicama, navikli smo na sve posebnosti koje grad nudi, kao i na prekrasne prizore našega grada na koje nas često moraju ‘podsjetiti’ upravo posjetitelji i prolaznici.

A u tome je ovoga puta uspio jedan mladi bračni par sa zagrebačkom adresom – Sarah i Ivan Ćosić, Youtuberi koji se kriju iza kanala ”Royal Croatian Tours”.

Svoj kanal su pokrenuli s ciljem dijeljenja korisnih, inspirativnih i zabavnih videozapisa o putovanjima kroz najljepše hrvatske destinacije. U svojim videima nude savjete, dijele jedinstvena mjesta, zabavna lokalna iskustva kao i sve informacije o običajima i kulturi određene destinacije.

Ovoga puta posjetili su upravo naš grad, a video koji su putem snimili podsjetit će vas na ljepote i bogatstvo koje Rijeka nudi, čak i u ovom ”najčudnijem razdoblju” koje živimo.

Uživajte u videu!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari