RADUJU MLADI DARIVATELJI

VideoRiječani danas čekali u redovima da daruju krv! Upoznajte neke od ovih (ne)opjevanih junaka

Screenshot Kanal Ri

Stotinjak ljudi čekalo je danas u redu ne bi li dali krv. Cijeli tjedan iz KBC-a Rijeka stižu apeli o nestašici krvi, pojačane su akcije Crvenog križa a ova današnja – u koju su se uključili Armada i HNK Rijeka – nadmašila je sva očekivanja

Riječani su ozbiljno shvatili apel o nestašici krvi, impresivan red ispred ulaza u press centar, unutra popunjeni svi kreveti.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: LIDIJA ŠUŠAK
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

Najviše vesele novi mladi darivatelji. Luka je jedan od njih, a tu je i Jan koji je prvi put dao krv. Jan je došao u pratnji oca Adriana koji ga je i motivirao na darivanje krvi. Igor je pak danas sedmi puta darivao krv.

Crveni križ gotovo svakodnevno poziva građane da se odazovu akcijama darivanja koje se posljednjih tjedana odvijaju pojačano. Odaziva ima, ali ne zadovoljava potrebe.

Crveni križ posebno je zadovoljan akcijama s Armadom I HNK-a Rijekom na koje je odaziv uvijek velik. Danas je svaki darivatelj dobio majicu od Armade i ulaznicu za utakmicu Rijeke i Lokomotive 5. veljače.

Nova akcija darivanja je već sutra u centru grada u prostorijama Luke, sljedeći tjedan na Kampusu u Viškovu te u Vatrogasnoj postrojbi na Vežici, donosi Kanal Ri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views