“Riječanin” vam daruje besplatno putovanje na Knockout Snow Festival koji se vraća u Francusku!

Prvi i jedini hrvatski glazbeno – skijaški festival se ove godine vraća u Francusku, na skijalište Les Sybelles

Popularni Knockout Snow Festival, prvi i jedini hrvatski glazbeno – skijaški festival se ove godine vraća u Francusku, na skijalište Les Sybelles!

To je ujedno i najveće grupno party skijanje na koje svake godine putuje 2000 mladih iz cijele Hrvatske.

Spoj koncerata, skijanja, zabave i snježnih radosti je ono što vas čeka ukoliko se odlučite putovati s nama na nezaboravnu snježnu avanturu. Za dobru zabavu zaduženi su Hladno pivo, Vojko V, Krankšvester i Connect koji će live nastupima sigurno oduševiti ljubitelje snježnih radosti nakon cjelodnevnog uživanja na snijegu.

Knockout Snow Festival za 2.000 mladih iz cijele Hrvatske donosi “6 dana skijanja, 7 dana partijanja, live koncerte, tematske zabave, Collegium animacijski tim” – a za svaki slučaj tu je i medicinski tim iz Hrvatske.

Skijalište Les Sybelles nalazi se u četvrtoj najvećoj ski regiji u Francuskoj s 310 kilometara skijaških staza! Riječ je o iznimno sunčanom skijalištu sa 107 ski staza (Zelene: 22 | Plave: 50 | Crvene: 29 | Crne: 7 ) nadmorske visine od 1.500 m – 2.620 m, snow parkom, 2 boardercross staze, tu je i “dog sledding”, klizalište, bowling.

Zainteresiranima će važan podatak biti i taj da se 90 posto putovanja do francuskog skijališta odvija – autocestom.

Više informacija o festivalu potraži na -> http://bit.ly/2lH95ST

Za vrijednu nagradu, sedmodnevni aranžman na KnockOut Snow Festivalu u Francuskoj, možete konkurirati sudjelujući u jednostavnoj nagradnoj igri na Facebook profilu web portala Riječanin.

Sretno svima!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari