“Riječanin” vam daruje besplatno putovanje na Knockout Snow Festival koji se vraća u Francusku!

Prvi i jedini hrvatski glazbeno – skijaški festival se ove godine vraća u Francusku, na skijalište Les Sybelles

Popularni Knockout Snow Festival, prvi i jedini hrvatski glazbeno – skijaški festival se ove godine vraća u Francusku, na skijalište Les Sybelles!

To je ujedno i najveće grupno party skijanje na koje svake godine putuje 2000 mladih iz cijele Hrvatske.

Spoj koncerata, skijanja, zabave i snježnih radosti je ono što vas čeka ukoliko se odlučite putovati s nama na nezaboravnu snježnu avanturu. Za dobru zabavu zaduženi su Hladno pivo, Vojko V, Krankšvester i Connect koji će live nastupima sigurno oduševiti ljubitelje snježnih radosti nakon cjelodnevnog uživanja na snijegu.

Knockout Snow Festival za 2.000 mladih iz cijele Hrvatske donosi “6 dana skijanja, 7 dana partijanja, live koncerte, tematske zabave, Collegium animacijski tim” – a za svaki slučaj tu je i medicinski tim iz Hrvatske.

Skijalište Les Sybelles nalazi se u četvrtoj najvećoj ski regiji u Francuskoj s 310 kilometara skijaških staza! Riječ je o iznimno sunčanom skijalištu sa 107 ski staza (Zelene: 22 | Plave: 50 | Crvene: 29 | Crne: 7 ) nadmorske visine od 1.500 m – 2.620 m, snow parkom, 2 boardercross staze, tu je i “dog sledding”, klizalište, bowling.

Zainteresiranima će važan podatak biti i taj da se 90 posto putovanja do francuskog skijališta odvija – autocestom.

Više informacija o festivalu potraži na -> http://bit.ly/2lH95ST

Za vrijednu nagradu, sedmodnevni aranžman na KnockOut Snow Festivalu u Francuskoj, možete konkurirati sudjelujući u jednostavnoj nagradnoj igri na Facebook profilu web portala Riječanin.

Sretno svima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari