IZNENAĐENJE NA DOMJENKU

SHOW U VRBOVSKOM! Juričan upao na Mufićev domjenak, “čestitao” na proglašenju Bandića počasnim građaninom!

Screenshot

U Vrbovskom, gradu u Gorskom kotaru koji je Milana Bandića proglasio počasnim građaninom, održali su proslavu Dana grada na kojoj se pojavio i redatelj Dario Juričan, osvjedočeni “antibandićevac”

Za prijedlog da Milan Bandić postane počasni građanin Vrbovskog prije tri dana od 17 vijećnika glasalo je njih 12. Protiv je bilo njih četvero, a suzdržan je bio jedan. Pojašnjavajući ovaj prijedlog, gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić (nezavisni) rekao je da je “bivši gradonačelnik Zagreba gradu Vrbovskom više od dvadeset godina pomagao na različite načine”.

Oporba je svoje protivljenje takvoj odlui izrazila kontataijom kako se najviše gradsko priznanje ne može dodijeliti osobi čije je javno djelovanje bilo opterećeno brojnim aferama, dok se istodobno zanemaruju zaslužni ljudi u vlastitoj sredini.

U Vrbovskom danas slave Dan Grada, a nakon mise i polaganja vijenaca organiziran i domjenak na otvorenom. Tu priliku nije propustio Dario Juričan koji je održao i govor služeći se megafonom!

“Dobar dan, građani Vrbovskog. Dario Juričan, gradonačelnik svemira. Lijepo vas pozdravljam i želim vam ugodan dan. Posebno pozdravljam gradsko vijeće i gradonačelnika Mufića, koji su glasali da Milan Bandić postane počasni građanin ovog grada, što ja podržavam. Ja i moj prijatelj Đuro.

Za one koji ne znaju, Milan Bandić je imao najmanje dvije optužnice na Županijskom sudu u Zagrebu, a zajedno sa svojim pajdama desetak optužnica. Za korupciju, organizirani kriminal, za mito, za što god želite. Jedino što nije imao su optužnice za ubojstvo i otmice.

Dobro je da je grad Vrbovsko prvi grad u Hrvatskoj koji je, zajedno s Mufićem, to odlučio nagraditi. Treba Mufića ponovno izabrati, ali ovaj put barem za župana. I treba, dok smo tu, jest na Mufićev račun. Hvala vam, uživajte u ovom danu”, izgovorio je Juričan u sarkastičnom tonu.

Juričan je nakon toga gradonačelniku Mufiću pokušao pokloniti i svoju knjigu Kumek koja opisuje afere zagrebačkog gradonačelnika, ali mu je Mufić rekao da nema vremena. Juričan je ostavio primjerak Kumeka za gradsku knjižnicu.

Juričanovo ljubavno pismo Mufiću

Podsjetimo, Juričan je u petak poslao “ljubavno pismo” gradonačelniku Vrbovskog Draženu Mufiću.

Pročitajte pismo u cijelosti:

“Imaš ti pravo moj Mufiću, najbolje je u životu biti blago retardiran”
“Čitam ja tako, dragi moj gradonačelniče Mufiću, kako si predložio Milana Bandića aka Rezač etiketa za počasnog građanina Vrbovskog, a što je Gradsko vijeće prihvatilo sa 12 od 17 glasova.

E pa ja ti, moj genije Mufiću, od srca čestitam!

Vidim da su te promptno napale dežurne medijske hijene pa si ti, lukavče, odmah poslao retorički odheb:

“Da li je bilo nekih loših stvari oko Bandića? Ne znam.”

Imaš ti pravo moj Mufiću, najbolje je u životu biti blago retardiran. Kad netko počne baljezgati o nepravdi, kriminalu, korupciji, optužnicama ili – da pojednostavim – političkom smeću, samo se treba popišat po svemu tome s jednim odlučnim: Ne znam.

Kao onda kad te Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pitalo kako si, majstore, obrtu vlastite supruge potpisivao narudžbenice za nabavu klupa, koševa i pepeljara, te prijevoz ukrasnog raslinja i tako trošio gradske pare, pa te Povjerenstvo novčano kaznilo, a potvrdio je to i Upravni sud, ja sam vidio projekciju tvoje izjave:

“Da li je bilo nekih loših stvari oko poslovanja s mojom ženom? Ne znam.”

“Da ponovim: Rezač je poslao kosilicu, kompost i rasvjetu, po običaju muljajući preko Zagrebačkog holdinga, i time je pridonio ugledu i napretku Vrbovskog”
Nego da se ja vratim na tvoje, moj genije Mufiću, objašnjenje zašto je Rezač etiketa dobio počast u Vrbovskom:

“Za doprinos ugledu i napretku Grada Vrbovskog: Grad je za igralište dobio kosilicu, došlo je i 200 kubika komposta te rasvjeta za Božić…”

Da ponovim: Rezač je poslao kosilicu, kompost i rasvjetu i to po običaju muljajući preko Zagrebačkog holdinga, jer tvog Vrbovskog nema u Aktima gradonačelnika niti Glasniku Grada Zagreba. I time je pridonio ugledu i napretku Vrbovskog.

Evo još ću jednom, polako, moj Mufiću: kosilica… kompost.. rasvjeta… za doprinos ugledu i napretku Grada Vrbovskog.

Ali najdraža priča mi je o gradskoj tvrtki Komunalac kojom ti indirektno dirigiraš i koja je nedavno “odlučila” da će usluge poskupiti za 150 posto. Srećom, tome si se usprotivio, ni manje ni više nego ti moj Mufiću i tu pojavu sa svojim suradnicima oštro osudio.

“Koji bandićoliki show, dobar si ti učenik”
Koji bandićoliki show, dragi moj Mufiću. Dobar si ti učenik, vidim ja svetački potencijal u tebe. Možeš mi vjerovati, svecima se bavim već godinama.

Nego, znaš onu floskulu kako imamo lijepu zemlja, a uspijemo sve zasrati?

E vidiš, moj Mufiću, to je priča baš o tebi.

I zato ti predlažem da osim počasne titule odeš i korak dalje pa da na ulazu u obližnji kanjon Kamačnik staviš bistu Milana Bandića i na njoj natpis:

“Da li je bilo loših stvari oko njega? Ne znamo.

Znamo da je zahebo Uskok, konkurenciju i otišao kao najveći hebač!”

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

“Čestitam i HDZ-ovcima, SDP-ovcima i svima ostalim mufićevcima koji su za počasnog građanina izglasali tipa koji reže Fendi etikete s namještaja”
P.S.

Čestitam i genijima iz Gradskog vijeća (HDZ-ovcima, SDP-ovcima i svima ostalim mufićevcima aka kandidatima grupe birača) koji su, zbog kosilice, za počasnog građanina izglasali tipa iz Uskokovih optužnica koji je prije uhićenja u vlastitom stanu dao rezat Fendi etikete s namještaja:

Jasna Božić, dipl.oec. (kandidatkinja grupe birača) – predsjednica

Marijan Tkalčević, dipl.ing. (HDZ) – potpredsjednik

Ilija Vignjević (PGS) – potpredsjednik

Davor Tkalčević, ing. aeroteh. (kandidat grupe birača)

Maja Žuteg, dipl.iur. (kandidatkinja grupe birača)

Denis Barković (kandidat grupe birača)

Ranko Vuković (kandidat grupe birača)

Boris Gudac (kandidat grupe birača)

Mirjana Dokmanović (kandidatkinja grupe birača)

Marijan Rački (SDP)

Anton Burić, prof. (SDP)

Pavao Babić (HDZ)”, napisao je Juričan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari