VIDEO: ŠOKANTNI PRIZOR U CENTRU RIJEKE Gladni mladić legao na cestu, vozač kamiona kupio mu sendvič!

Mnogobrojne Riječane danas je u samom centru Rijeke užasnuo prizor koji ilustrira svu težinu trenutka u kojem živimo, prenosi na svom facebook profilu Riječanka Sabrina Bachich čije slikovne materijale koristimo kao ilustraciju ovog nevjerojatnog, i silno tužnog događaja.

Naime, danas ujutro, u vrijeme dok su mnogi Riječani odlazili na svoja radna mjesta, u samom centru grada, u Ulici Ignacija Henckea, jedan je mladić, pritisnut egzistencijalnim problemima, legao na cestu, iz protesta zapriječivši prolaz automobilima.

Mnogi automobili u tim su ga trenucima jednostavno zaobišli, no užurbani vozač jednog dostavnog vozila/kamiona to nije mogao učiniti, već je pokušao odgovoriti mladića od takvog vida protesta riječima „Makni se, ja moram raditi, nemam vremena!“.

Vidno izbezumljeni mladić odgovorio mu je „Vozi samo, vozi preko mene, danima nisam ništa jeo, ljudi mi ne daju radit, baš me briga, vozi!“, na što je vozač kamiona učinio možda za neke i neočekivan , no u svakom slučaju duboko human potez – pozvao je mladića da krene za njim, i otišao u obližnju pekarnicu kupiti mu nešto za jelo.

Mladić ga je poslušao, pokupio svoj ruksak i krenuo za njim, pa je promet tim dijelom središta grada ubrzo normaliziran.

No svi koji su vidjeli šokantan događaj zasigurno su nemirnih misli nastavili svojim putem, a objava Sabrine Bachich na njezinom facebooku izazvala je lavinu komentara, od onih koji suosjećaju s nesretnikom i pitaju se „koja ga je teška nevolja nagnala na ovakav samoubilački potez“, do onih koji sumnjaju u prave motive ovakve mladićeve „predstave“.

Bilo kako bilo, kada netko u nevolji legne na cestu i viče „Gazi, gazi me!“, nikako nije dobro….

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari