U ČETVRTAK NA VEŽICI: Na vruću pozornicu Vežičkih ljetnih noći stižu hitmejkeri Detour!

Veliki ljetni hit „Zaljubila sam se“ samo je jedan od aduta s repertoara ove glazbene pop atrakcije. Početak programa u 21 sat, ulaz slobodan!

Evo novog razloga da ovaj četvrtak Riječani masovno pohode park Riječke Zvečke.

Na Riječku zvečku 2 u četvrtak, 28. srpnja, sa samog vrha domaće pop scene dolazi elektro-akustična pop glazbena atrakcija DETOUR.

riječka zvečka koncert

Uz dosadašnje hitove poput “Plešem sama”, “Srce veliko”, “Daleko”, “Snijeg”, „Ljeto počinje“ i druge, Detour ima novi singl „Zaljubila sam se“ i zvuče zaista odlično!

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka u koji se povremeno umiješa i drum’n’bass, a u recentnije vrijeme u nekim stvarima i poneka country nota. Njihova snaga nije samo u najnovijim uradcima jer među nositeljima koncertnih nastupa su se našle i pjesme starijeg datuma poput “Ljeto počinje”, “Mjesec”, “Gledano sa strane” i “Prijatelj”.

Ipak, treći studijski album…”A što ak’ ja…” pokazao se prijelomnim stvorivši od benda veliku glazbenu pop atrakciju u regiji, otvorivši im veliki broj koncertnih nastupa i priznanja. Materijal, nošen najviše hit singlovima “Srce veliko”, “Snijeg”, “Daleko” i “Plešem sama”, osigurao je Detouru top mjesto u većini godišnjih izbora te Porina za najbolji pop album u 2014. godini.

Početkom 2016. godine s najnovijim hit singlom ‘Zaljubila sam se’ na najbolji mogući način otvorili su svoju slavljeničku godinu u kojoj obilježavaju deset godina rada istovremeno najavivši novi stvaralački ciklus.

Početak programa je u 21 sat, a ulaz je slobodan.

U subotu 30. srpnja u park Riječke zvečke 2 stiže Humanitarna modna revija.

RIJEČKA ZVEČKA:

Mjesto održavanja: park na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River).
Ova dobra kvartovska priča koja je ustvari prerasla u veliko riječko ljetno događanje, ovog ljeta ima bogat program tijekom lipnja, srpnja i kolovoza.
Udarni programski dan je četvrtkom koji je rezerviran za live nastupe renomiranih izvođača a subota za ostale programe.
Ulaz na sve programe je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari