BUDI ZDRAVIJI/A I „FACA“ NA PLAŽI: Upiši se u Ljetnu školu skokova u vodu!

Od opreme je potrebno imati kupaći kostim, adekvatnu obuću za bazen, ručnik te ono što ističu iz kluba „Primorje 2010“ – puno dobre volje!

Od 25. srpnja do 2. rujna bazen za skokove u vodu na Kantridi u punom je ‘radnom pogonu’ – naime, u tom se periodu na bazenu održavaju tri turnusa Ljetne škole skokova u vodu u organizaciji Kluba skokova u vodu „Primorje 2010“.

Posljednje veliko natjecanje u kojem je klub sudjelovao kao jedan od suorganizatora bilo je Europsko juniorsko prvenstvo u skokovima u vodu na kojem je bazen s Kantride neslužbeno proglašen jednim od najboljih u Europi. Stoga je ova škola odlična prilika da se Riječani i Riječanke malo bolje upoznaju s bazenom, ali i ovim atraktivnim sportom koji uvijek plijeni pažnju.

skokovi u vodu

Prvi ciklus škole započeo je 25.7. te će trajati do 6.8. Drugi je ciklus na rasporedu od 8.8. do 20.8. dok će se treći ciklus održati u periodu od 22.8. do 2.9.2016.

Škola će se održavati radnim danima, a polaznici će subotom i nedjeljom biti slobodni. Cijena jednog ciklusa iznosi 300 kuna, a od opreme je potrebno imati kupaći kostim, adekvatnu obuću za bazen, ručnik te ono što ističu iz kluba – puno dobre volje.

U školu skokova mogu se osim djece prijaviti i starije generacije, koje će skakati u sklopu veteranske grupe.

INFORMACIJE

Sve informacije o školi skokova, ali i o samom klubu koji prima nove članove zainteresirani mogu saznati preko Facebook stranice kluba (@ksvprimorje2010), putem maila ksv.primorje2010@gmail.com ili direktno preko trenera kluba (Andrija 0911545081 ili Marko 0989173551).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari