ODLIČNO

U Dječjem vrtiću Grobnički tići radovi u punom jeku; Gradi se prostorija za jasličku grupu

Traju radovi proširenja dječjeg vrtića u Podhumu. Tim će se zahvatom dobiti dodatna prostorija za kreiranje prave jasličke grupe te će se proširiti kuhinja i izgraditi sanitarni čvor.

Također, radovi se izvode na vanjskoj stolariji i vanjskoj podnoj betonskoj ploči. Također, uređuje se i prostorija koju je koristila i starija grupa polaznika. Uz to, na tri pozicije, za sve tri grupe, u prizemlju se otvara prolaz za izlaz u dvorište.

Vrijednost radova procjenjuje na oko 400 tisuća kuna, od čega je najveći dio sufinanciran iz vanjskih izvora. Sredstva u iznosu od 200 tisuća kuna osiguralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Sa 100 tisuća kuna u projekt proširenja uključila se i Primorsko-goranska županija, dok će ostatak osigurala Općina Jelenje. Radovi se izvode na zgradi u vlasništvu Općine Jelenje, u postojećim gabaritima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari