GOSTI UŽIVAJU U OPATIJI

Video | U Opatiji gosti uživaju u oporavku duha i tijela, pogledajte kakvi se wellnes i spa sadržaji nude

Ilustracija: Danilo Pavletić/24sata

Opatijski hoteli nude razne spa i wellness sadržaje

Stoljetna opatijska tradicija u zdravstvenog turizmu i suvremeni spa & wellness trendovi povezani su u projektu Opatija – oaza zdravlja i wellnessa.

Upravo to privlači turiste u Opatiju u velikom broju tijekom proljetnih 0 zimskih mjeseci.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MONIKA INJAC
Snimatelj: IGOR PAULIĆ
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

“Opatija je 4. ožujka 1889. godine proglašena carskim lječilištem, I mi smo taj mjesec počeli obilježavati kao mjesec welnessa. Međutim , kako se interes proširio tako smo proširili program, na ožujak, travanj i svibanj te rujan listopad i prosinac.”, kaže Goran Pavlović, menadžer za kongresni i ostale oblike turizma Turističke zajednice Grada Opatije.

Opatijski hoteli nude razne spa I welness sadržaje.

“Pripremili smo jako puno programa tijekom cijelog ožujka i travnja gdje gosti mogu izabrati po svom ukusu što bi htjeli jer nastojimo pratiti trendove i naći za svakoga ponešto.”, dodaje Tanja Janjatović, voditeljica odnosa s gostima opatijske hotelske grupacije.

Upravo to privlači turiste u Opatiju u velikom broju tijekom proljetnih i zimskih mjeseci.

“Imamo jako puno gostiju koji biraju Opatiju zbog blagotvornog djelovanja na njihovo zdravlje, a onda i upravo zato jer wellnes ima dugu tradiciju i povijest – i carica Sisi je ovdje odmarala i uživala”, kaže dodaje Tanja Janjatović.

“Gosti su navikli dolaziti u Opatiju i tijekom zimskih mjeseci, welness i saune inače i nisu popularne u ljetnim mjescima, tretmani su ipak primjereniji hladnijim vremenima.” dodaje menadžer Goran Pavlović.

Gosti uživaju u oporavku duha i tijela, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari