ZANIMLJIVA INOVACIJA

Video | U Osnovnoj školi Pećine imaju digitalnu lektiru s Imo pametnicama! Evo o čemu je riječ…

Screenshot Kanal Ri

Učenici Osnovne škole Pećine s učiteljicama razredne nastave provode projekt Digitalna lektira s Imo cubes ili Imo pametnicama

Ovako to izgleda kada se u nastavni proces uvede digitalna tehnologija. Kocke se u učionici spoje na pametnu ploču i rezultat je odmah vidljiv.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: ADRIANA KOŠTA
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

Osim što podržavaju tri različita načina aktivnog sjedenja, pametne kocke omogućavaju učenje u pokretu uz mogućnost interaktivnog učenja korištenjem senzora pokreta.

U skladu s kurikulumskim ciljevima i namjenom projekta, prvo interaktivno učenje korištenjem senzora pokreta primijenili su učenici 3. razreda.

Kocke se u učionici spoje na pametnu ploču I rezultat je odmah vidljiv.

Sudjelovanjem u dinamičnom kvizu trećaši su provjerili svoja znanja lektirnog sadržaja romana Vlak u snijegu Mate Lovraka.

Osnovna škola Pećine trenutno ima 12 imo pametnica, za sada se koriste u razrednoj nastavi, ali u budućnosti im je želja koristiti ih I u višim razredima, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari