NAJZANIMLJIVIJI PRIMJERCI

U Rijeci se održava Svjetsko prvenstvo u brodomaketarstvu; Pogledajte neke od čak 180 maketa!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svjetsko prvenstvo u brodomaketarstvu u Rijeci okupilo je natjecatelje iz osam zemalja. Predstavljaju se sa 180 maketa brodova.

Vrijednost im je neprocjenjiva. Suci i maketari ugostili su ekipu RTL-a i pokazali im najzanimljivije primjerke.

Više pogledajte u prilogu RTL-ove reporterke Ide Balen: 

Na Svjetskom natjecanju brodomaketara 2021. i izložbi maketa brodova „Rijeka 2021“ u Exportdrvu sudjeluje osam reprezentacija.

Organizatori Hrvatski savez brodomaketara i Centar tehničke kulture Rijeka ovih će dana u Rijeci ugostiti sedamdesetak međunarodnih gostiju, među kojima su i natjecatelji iz osam zemalja: Bjelorusije, Bugarske, Češke, Hrvatske, Italije, Poljske, Rumunjske i Ukrajine.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Izložba maketa brodova „Rijeka 2021“ otvorena je za javnost u razdoblju od ponedjeljka, 13. do nedjelje, 19. rujna kada će publika, osim 180 maketa brodova, moći uživo popratiti i sam proces ocjenjivanja maketa.

Izložba „Rijeka 2021“ održava se prema posljednjim epidemiološkim mjerama, a ulaz na izložbu je slobodan.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svjetsko natjecanje brodomaketara 2021. i izložbu maketa brodova „Rijeka 2021“ podupiru Ministarstvo znanosti i obrazovanja , Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari