VIŠE DONOSI POTRAGA

UŽIVO: Ispred riječke bolnice gdje se oporavlja Slovakinja Daniela, žena s amnezijom pronađena na Krku

Screenshot RTL

Iz Rijeke, točnije ispred bolnice u kojoj je Slovakinja, u RTL Danas javila se  reporterka Ida Balen

Misterij je konačno riješen! Žena koja ne zna kako se zove, odakle je došla ni kako se u nedjelju 12. rujna našla na nepristupačnoj hridi otoka Krka – 57-godišnja je Slovakinja Danijela Adamcova.

Trenutačno se nalazi u riječkom KBC-u, a dobar je dio svog burnog života provela u Americi! Prije nego što je završila u organizaciji koja pomaže beskućnicima, izrađivala je nakit za filmske i glazbene zvijezde poput Brigitte Bardot, Barbre Streisand, Diane Ross, a nosile su ga i zvijezde popularne serije Prijatelji.

Više u VIDEOPRILOGU:

Istražujući ovu filmsku priču, reporterke Potrage Karla Vidović i Marijana Čikić došle su do Amerikanca koji je policiji otkrio ključni detalj do kojeg je došao pretražujući internet softverom za prepoznavanje lica.

A uz pomoć svjedoka, rekonstruirali smo i put koji je nesretnu Slovakinju doveo do mjesta s kojeg su je spašavali pripadnici HGSS-a.

Iz Rijeke, točnije ispred bolnice u kojoj je Slovakinja, u RTL Danas javila se reporterka Ida Balen.

“Do daljnjega ostaje u KBC-u Rijeka, pravna pitanja preuzima slovačko veleposlanstvo. Prošla je brojne odjele, svi su joj pokušali pomoći. Fizički je dobro, ali se još ne sjeća. Tu nema pomaka. U Slovačkoj se stupilo u kontakt s njenom obitelji tako da će to olakšati cijelu situaciju”, izvijestila je Ida Balen za RTL.

Sve detalje kako burnog života Daniele iz Slovačke – tako i detalje kako je otkriven njezin identitet, donosi današnja Potraga.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari