IZ DOMA KULTURE DRAŽICE

Video | UŽIVO NA RIPORTALU: Od 19 sati prijenos svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Jelenje 2021

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Jelenje održava se povodom proslave Dana Općine Jelenje u petak, 24. rujna 2021. godine u 19 sati u Domu kulture Dražice

Općina Jelenje raste i razvija se vise nego li ikad prije. Dokaz tomu su realizirani generacijski projekti, ali i jasni i stabilni planovi za budućnost.

Upravo na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Jelenje prilika je za prikazati što je sve realizirano i izgrađeno unazad godinu dana.

“U povijesnoj godini realizirano je 25 većih projekata. Naše Jelenje više nije isto, jer u naš kraj uložene su višemilijunske vrijednosti u obliku investicija Općine Jelenje, Primorsko-goranske županije, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije, Ministarstva hrvatskih branitelja i Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Naš zavičaj postaje mjesto ugodnog življenja obitelji s djecom”, poručuju iz jelenjske lokalne samouprave, dodajući kako će na svečanoj sjednici, u svečanom tonu, biti dodijeljena i javna priznanja.

Prijenos uživo od 19 sati možete pratiti i na: https://youtu.be/IuvmpyeHs9I

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari