VEČERAS „LUDNICA“ U RIJECI! Pogledajte video sjajne zabave na Korzu

Foto: Riječanin

I nebo se smilovalo pa se ova riječka večer, s više zabavnoglazbenih događaja na programu (OVDJE), pretvorila u najzabavniju ljetnu večer dosad!

Tisuće ljudi od Korza do Gata Karoline Riječke ali i u okolnim ulicama i uličicama zabavlja se uz živu glazbu ili u riječkim kafićima i drugim ugostiteljskim objektima.

Djelić lude večerašnje riječke atmosfere pogledajte u videosnimci!

Večeras se na nekoliko gradskih lokacija svira: na Gatu Karoline Riječke u sklopu Ribarske fešte za vruću atmosferu zaduženi su Klapa Nevera Rijeka, Grooversi i Učiteljice.

Pavlinski trg ispunjavaju melodije najljepših čakavskih pjesmama u izvedbi Karin Kuljanić , Maria Lipovšeka Battifiace i popularnog belcanto pjevača Jose Butorca uz pratnju Tončija Grabušića na bubnjevima, Damjana Grbca na kontrabasu i Roberta Grubišića te klavirista Mladena Žmaka.

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža na Trgu Šišmiš u Starom gradu publiku zabavlja fantastičan dvojac, Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, poznatiji kao grupa Dalmatino.

Grad je prepun i uličnih zabavljača i svirača a svi zajedno stvorili su zabavno ozračje kakvo u Rijeci već dugo nije viđeno!

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari