ADVENT NA GRADINI

Vikend na Gradini uz glazbu i najljepši blagdanski ugođaj!

Trsatska gradina u šestom izdanju Adventa ne prestaje oduševljavati svojom blagdanskom čarolijom

Svakoga dana kaštelom se šire mirisi zime, a Gradina svojim sjajem mami posjetitelje da se upute prema Trsatu i uživaju u božićnoj bajci. Ovog vikenda slijedi i glazbeni program u kojem će posjetitelji uživati u večernjim satima.

Na Gradini u petak od 19:00 sati gostuje Jedan Dva – Tribute duo Balašević. Teo de Privitellio će uz klavirsku pratnju Alena Mančića izvoditi neke od najvećih hitova i u blagdansko ozračje unijeti vrhunsku zabavu za sve fanove legendarnog kantautora Đorđa Balaševića.

U subotu od 18:00 sati publiku će zabavljati DJ Tommy koji je na riječkoj DJ sceni prisutan gotovo četiri desetljeća pa sa sigurnošću možemo reći kako u srž poznaje svoju publiku. Pušta hitove različitih glazbenih izričaja, na njegovom se repertoaru mogu naći komercijala, house, r´n´b i dance, zbog čega je sigurno kako u subotu slijedi rasplesana večer.

Advent na Gradini ove je godine ugostio pet adventskih kućica, u prostoru spilje mogu se razgledati unikatne božićne jaslice, a u Miru junaka postavljen je foto point. Ulaz u kaštel krasi veliki božićni poklon, dok lampicama je obasjana Votivna kruna i Trsatski zmaj. Pregršt je razloga da ovog vikenda uživate u adventu s najljepšim pogledom na grad, kušate neko od ukusnih jela ili se zagrijete uz kuhano vino! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari