POVODOM MIHOJE

Vikend pun događanja u Općini Jelenje; Pogledajte što Vas sve čeka

Povodom proslave blagdana Sv. Mihovila ovaj vikend možete odabrati nešto od sadržaja koje smo za vas organizirali i sudjelovati u nekom ili svakom od njih. Ispunite online formu kako bi mogli prisustvovati manifestaciji na: https://bit.ly/3z6Z5T2. COVID potvrda nije potrebna.

U petak, 17.09.2021. Dom kulture Dražice od 19.00 sati rezerviran je za dječji dan. U gostima nam je Ri Teatar sa predstavom “Vrtuljak želja” za djecu predškolskog i nižeg osnovnoškolskog uzrasta. Dovedite svoje klince i sami se na trenutak vratite u djetinjstvo. Ulaz je besplatan.

U subotu, 18.09. u 20.00 sati u Domu kulture Dražice prikazati će se komedija Operacija kamp, duhovita i zabavna predstava popularnog Ri Teatra. Ulaz je besplatan.

VIDEO DANA:

Za kraj vikenda, nedjelja 19.09.2021.i malo tjelesne aktivnosti u vidu pedaliranja i razgledavanja Jelenja, pobrinuo se je BK Grobnik. Pozvani ste na Jelenski đir, biciklijadu koja uključuje vožnju, posjet Zavičajnom muzeju i Gašparovom mlinu u Martinovom selu, te ručak za svih. Kotizacija za Jelenski đir je 40 kuna, osim za djecu predškolskog uzrasta.

Online forma: https://bit.ly/3z6Z5T2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari