MANIFESTACIJA U OPATIJI

Vikend u Opatiji u znaku Dore; Ne propustite posebno izdanje popularne manifestacije!

Ovoga vikenda Opatija u znaku popularne manifestacije

Dora – izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije održat će se u subotu, 13. veljače u Opatiji. Pobjednik Dore Hrvatsku će predstavljati na Eurosongu u Nizozemskoj. Prije dvije godine, Dora se nakon devet godina izbivanja vratila u Opatiju, a ove godine će, uslijed pandemije, biti realizirana na specifičan način, bez publike, ali na nikad većoj pozornici u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Sudionici Dore morat će prije dolaska u dvoranu donijeti i negativan test na Covid-19.

Uoči Dore predstavnici HRT-a gradonačelniku Opatije Ivi Dujmiću simbolično su uručili statuu Dore.

– HRT i Opatija imaju dugogodišnju suradnju u festivalskom djelu, Opatija je sinonim za festival zabavne glazbe cijeli niz desetljeća. Ove će godine, nažalost, zbog epidemioloških mjera izostati onaj “opatijski šušur” neće biti novinara, snimatelja i gostiju te prepunih opatijskih terasa i šetnica, ali tradicija festivala se ipak nastavlja. Uvijek me veseli kad se značajne i popularne manifestacije kao što je Dora održavaju u Opatiji, kazao je gradonačelnik Ivo Dujmić tom prilikom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari