UREĐENJE

Na Kastvu uskoro započinju radovi na uređenju trga Lokvina; Kretanje će biti ograničeno

Obavještavaju se korisnici prava iz čl. 7. Odluke o uređenju prometa od trga Matka Laginje do Crekvine („Službene novine“ Grada Kastva broj 12/20), da će u utorak (dana 16. veljače 2021. godine) započeti građevinski radovi na uređenju trga Lokvina.

Radi potrebe organizacije i osiguranja gradilišta od navedenog datuma biti će onemogućeno prometovanje i parkiranje vozila na trgu Lokvina i na pojedinim pješačkim prilazima ograničiti će se kretanje pješaka.

Za parkiranje vozila molimo Vas koristiti ostale dostupne površine u staroj jezgri kao i dodatno uređenu površinu za parkiranje koja se nalazi iza Crekvine.

Uz ovu obavijest prilaže se grafički prikaz stare jezgre sa označenim pješačkim pravcima, trasom prometovanja vozila gradilišta i dostupnim površinama za parkiranje vozila za cijeli period izvođenja radova.

GRAFIČKI PRIKAZ-ZA VRIJEME IZVOĐENJA RADOVA NA UREĐENJA TRGA LOKVINA

Radovi su dio projekta Povežimo se baštinom, vrijedni 2,1 milijuna kuna, a uključuju popločavanje trga, radove funkcionalne i fizičke sanacije te obnovu infrastrukture kako bi se sačuvalo kulturno-povijesno dobro i povećala njegova vrijednost kroz suvremenu prezentaciju. Izvođač radove je tvrtka Stella d.o.o Matulji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari