LOKALNI IZBORI

VIŠKOVO Kandidatkinja za načelnicu Općine Sanja Udović predala više od 1000 potpisa podrške kandidaturi

smart

Koalicija SDP-PGS-HSS-HSU predala je općinskom izbornom povjerenstvu u Viškovu kandidacijske liste za općinskog načelnika i općinsko vijeće

Kandidatkinja koalicije za predstojeće lokalne izbore je dosadašnja načelnica iz redova SDP-a Sanja Udović koja je prikupila nešto više od 1000 potpisa sumještana za svoju kandidaturu u utrci za svoj treći mandat na čelu najveće hrvatske općine po broju stanovnika.

Podršku Sanji Udović danas su još jednom dali predsjednici lokalnih ogranaka koalicijskih partnera, Denis Mladenić ispred SDP-a koji je ujedno i kandidat za zamjenika, Snježana Podobnik ispred PGS-a, Ivo Zrilić u ime HSS-a i Dijana Perić Tatalović iz HSU-a.

„Podrška široke koalicije u sastavu SDP-PGS-HSS-HSU jamstvo je nastavka kvalitetnog rada koji je obilježio moja dosadašnja dva mandata na dužnosti načelnice. Kao što to kaže i naš slogan, najveća motivacija u radu mi je ljubav prema našem kraju i općini u kojoj sam rođena i odrasla. Puno smo toga napravili u ova dva mandata što vide i osjete naši mještani, ali i brojni posjetitelji koji primjećuju promjene nabolje u izgledu i uređenju općine. Moj tim i ja nastavljamo raditi za dobrobit naše općine jer znamo da je pred nama još puno posla, prije svega na realizaciji kapitalnih projekata koje smo pripremali proteklih godina”, istaknula je nakon predaje kandidature Sanja Udović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari