ČESTITKE!

VIŠKOVO Višestruki dobrovoljni darivatelji krvi nagrađeni za 50, 75 i 100 darivanja krvi

U prostorima Doma hrvatskih branitelja jučer je održan prijem za devetoricu dobrovoljnih darivatelja krvi s područja Općine Viškovo koji su ove godine dosegli 50, 75 i 100 darivanja

Zahvalnicom i prigodnim poklonom za 50 dobrovoljnih darivanja krvi nagrađeni su Goran Borčić, Franjo Šiljeg, Pero Ćorković, Željko Maretić i Dragan Vidović.

Za 75 darivanja nagrađeni su Jasmin Šogolj i Davor Kegalj, a za 100 darivanja Robert Klarić i Goran Ćuća.

Prijemu su se odazvali Željko Maretić, Jasmin Šogolj i Robert Klarić. Darivatelje su pozdravili i čestitali im zamjenici općinske načelnice Snježana Podobnik i Denis Mladenić.

Zamjenica načelnice koja je i sama dugogodišnja dobrovoljna darivateljica krvi istaknula je kako je svatko tko jednom daruje krv humanist u pravom smislu te riječi.

„S državne razine trebali bi više pažnje posvetiti dobrovoljnim darivateljima krvi jer ako ne bude dobrovoljnih darivatelja neće biti ni krvi onima kojima će to biti potrebno budući da se krv ne može proizvesti na umjetan način. Čestitam vam nedavni Svjetski dan darivatelja krvi te vam želim da ostanete dobrog zdravlja i da nastavite biti humani kao i do sada“, zaključila je Snježana Podobnik.

Njezin kolega Denis Mladenić također i sam dobrovoljni darivatelj krvi nazočnima je čestitao na humanosti koju pokazuju i na ovaj način.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views