FAST FOOD

VIŠKOVO Zatvoren kultni lokal ‘Lovre’; U samom centru otvorena kebabdžinica Žeks Döner

U centru Viškova, preko puta bivše pošte, otvorena je nova kebabdžinica Žeks Döner, koja će zasigurno privući ljubitelje brze hrane.

Smjestila se na lokaciji gdje je desetljećima poslovao kultni lokal Lovre, poznat po svom ‘kiosku’ s pićima i brzom hranom, a kasnije i kao kafić. Lovre je bio omiljeno mjesto starih mještana Viškova, kao i mnogih generacija školaraca koji su tamo godinama odlazili na marendu. Sada je taj prostor zamijenila moderna kebabdžinica koja donosi novu gastronomsku ponudu za lokalnu zajednicu.

Žeks Döner je već poznat po svojoj uspješnoj poslovnici u Rijeci, smještenoj u Ul. Franje Belulovića, a sada su odlučili proširiti svoju prisutnost u Viškovu, otvarajući svoja vrata baš ususret Matejni, jednoj od najvažnijih proslava u mjestu. Ponuda u Žeks Döneru je raznolika i prilagođena ljubiteljima kebaba svih vrsta. U ponudi se nalaze Teleći Maxi Kebab, Pileći Maxi Kebab, Mix Maxi Kebab, Teleći Žeks Box, Pileći Žeks Box, Mix Žeks Box, Teleći Durum, Pileći Durum, Mix Durum, Teleći Kebab, Pileći Kebab i Mix Kebab.

Sudeći po recenzijama, riječ je o najboljem kebabu u gradu, što će svakako obradovati ljubitelje ove popularne, brze hrane. S modernim pristupom i kvalitetnom ponudom, nova kebabdžinica nastavlja tradiciju okupljanja i uživanja u centru Viškova, uz dašak nove gastronomske ponude u samom centru!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari