TEK OTVORENO, A ONI OVAKO...

VOLOSKO “Skejteri i biciklisti uništavaju opremu nove plaže Črnikovica!” Grad Opatija uvodi nadzor i zaštitare?

Nakon nedavnog otvorenja novouređene plaže Črnikovica uočeno je da se u večernjim satima ondje okupljaju mladi ljudi koji na drvenom podestu voze bicikle i skejtove te su već počinili oštećenja na podestu, poručiju iz Grada Opatije

Kao jedan od načina kako da “im se stane na kraj” iz Grada Opatije su poručili kako će u večernjim satima ondje biti angažirana zaštitarska služba, te da će, ukoliko počinitelji budu uhvaćeni na djelu, biti poduzete sve pravne mjere zaštite imovine.

Podsjetimo, novouređeni prostor plaže na Voloskom za sve je kupače otvoren početkom srpnja, a izvedenim radovima je znatno povećan plažni prostor. Plaža ima i sve potrebne sadržaje: ugostiteljski objekt, sanitarije, kabine, tuš.

Iznad tih objekata postavljena je krovna konstrukcija sa sigurnosnom ogradom i funkcijom sunčališta koja je očito postala primamljiva spomenutim skejterima i biciklistima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari