VOZAČI, OBILAZNO! Ulica Ivana Zajca zatvorena tijekom vikenda zbog asfaltiranja kolnika

Promet će se u vrijeme odvijanja radova odvijati obilaznim smjerom

Ulica Ivana Zajca bit će zatvorena za sav promet tijekom vikenda, točnije od 17. prosinca u 14 sati do 19. prosinca u 6 sati, zbog radova na asfaltiranju kolnika u punoj širini na dijelu državne ceste D8, izvijestilo je Trgovačko društvo Rijeka promet.

Promet će se u vrijeme odvijanja radova odvijati obilaznim smjerom.

Iz smjera zapada promet se usmjerava preko Manzonijeve ulice – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma i dalje prema istoku, a iz smjera istoka Ulicom Hinka Bačića (bivša cesta D-404)-Ribarska – Jelačićev trg – Scarpina – Adamićeva – Krešimirova ulica i dalje prema zapadu.

Promet prema glavnoj gradskoj tržnici odvijat će se smjerom Trg Žabica – parkiralište Putnička obala – Riva boduli, a za izlazak iz zone tržnice koristit će se obilazni smjer preko bivšeg okretnog mosta i Grobničke rive.

S obzirom da se u užem središtu grada očekuju povećane gužve u prometu, mole se svi sudionici u prometu za strpljenje, odnosno da bez prijeke potrebe ne ulaze u zonu u kojoj se odvijaju radovi te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Projekt privremene regulacije prometa izradila je tvrtka Rijeka promet d.d.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari