PRIDRUŽITE SE! Torpedo runnersi u nedjelju na riječkom lukobranu na 2. Humanitanoj utrci Ho ho ho run

Sredstva prikupljena od kotizacija za utrku namijenjena su Udruzi Dira Rijeka koja radi s djecom s poteškoćama u razvoju

Druga humanitarna utrka Ho ho ho run u organizaciji trkačke skupine Torpedo runners održat će se u nedjelju 18. prosinca u 11 sati na riječkom lukobranu (start ispred caffe bara Corto Maltese).

Torpedo runnersi ovom utrkom obilježavaju završetak trkačke sezone 2016. Sredstva prikupljena od kotizacija za utrku namijenjena su Udruzi Dira Rijeka koja radi s djecom s poteškoćama u razvoju. Svoje mjesto na utrci osiguralo je 70-tak članova Torpedo runnersa i njihovih 30-tak djece.

Svi oni koji se žele pridružiti samoj utrci mogu to učiniti prijavom na http://torpedo.run/hohohorun/ do 16. prosinca.

Program utrke:

10.00 okupljanje na lukobranu
10.00-10.45 podjela kapica Djeda Mraza / druženje Torpedo runnersa i štićenika udruge Dira
10.45 zagrijavanje uz Zumba trenerice
11.00 start utrke
11.30 degustacija kolača / druženje djece sa Djedom Mrazom

ho-ho-ho-run-2015_djeca

Torpedo runners grupa je od 99 riječkih trkača nastala 2015. godine, a zajednički im je cilj promocija trčanja, rekreativnog bavljenja sportom i očuvanja zdravlja. Osim zajedničkih treninga i nastupa na raznim utrkama u zemlji i inozemstvu, Torpedo runnersi koriste svoju brojnost za sudjelovanje u humanitarnim akcijama.

Udruga Dira Rijeka osnovana je sa ciljem promicanja, razvitka i unapređenja rada s djecom s poteškoćama u razvoju te harmoničnog razvoja djece i mladih s ciljem informiranja, edukacije i pružanja terapijskih usluga za djecu s poteškoćama u razvoju, njihove roditelje, stručne osobe te druge zainteresirane građane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari