RIJEKA PRIVLAČNA I ZIMI

Vraća se riječka turistička kartica – Winter Pass! Donosi niz pogodnosti, pogledajte koje

Turistička zajednica grada Rijeke s partnerima pripremila je posebnu ponudu za sve posjetitelje koji se u našem gradu zadrže 2 ili više noći u nadolazećem zimskom periodu

U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Turistička zajednica grada Rijeke zajedno s partnerima, prezentirala je projekt Winter Pass, u sklopu kojeg je i ove godine pripremljena posebna ponuda za sve posjetitelje koji se u našem gradu zadrže 2 ili više noći u nadolazećem zimskom periodu. Promotivna akcija Winter Pass aktivna je u mjesecima izvan ljetne sezone odnosno od početka listopada pa sve do kraja ožujka.

Direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa zahvalio se svim partnerima uključenim u projekt te istaknuo kako je suradnja već treću godinu za redom odlična, a u prilog govore i ostvareni turistički rezultati.

Dodatni motiv dolaska u Rijeku

Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera provodi kampanju na emitivnim tržištima putem koje se promovira i turistička ponude Rijeke u zimskom periodu s naglaskom na Winter Pass, a uključen je i u kampanje oglašavanja naših najvećih zimskih manifestacija – Rijeka Adventa i Riječkog karnevala.

Naglasio je da će Winter Pass poslužiti i kao odlična podrška u informiranju posjetitelja o turističkoj ponudi grada, a njegovom će se promocijom potencijalnim gostima predstaviti dodatni motiv dolaska u Rijeku koji može biti presudan pri odabiru destinacije u zimsko vrijeme.

Projekt Winter Pass prepoznat je i dobro prihvaćen od strane pružatelja usluga smještaja u Rijeci kao i od mnogobrojnih gostiju koji dolaze u destinaciju, a njegova primjena iz godine u godinu raste. Brojnim marketinškim aktivnostima tijekom cijele godine osigurana je izvrsna vidljivost projekta, kako na domaćim tako i na stranim tržištima. Projektom se podiže kvaliteta i trajanje boravka u destinaciji.

Izvrsna promocija Rijeke u zimskim mjesecima

Uključene institucije ponovno su prepoznale važnost projekta Winter Pass te zajedno s Turističkom zajednicom grada Rijeke omogućile izvrsnu promociju Rijeke u zimskim mjesecima. Kulturne, sportske i druge ustanove u gradu Rijeci kroz projekt ostvaruju dodatnu promociju i veću posjećenost u zimskim mjesecima, a iznajmljivači i hotelijeri Winter Pass mogu pridružiti svojim uslugama smještaja te tako gostu ponuditi cjeloviti turistički proizvod.

Winter Pass omogućuje posjetiteljima besplatan ulaz u:

  1. Muzej grada Rijeke – Palača Šećera
  2. Muzej moderne i suvremene umjetnosti
  3. Prirodoslovni muzej Rijeka
  4. Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka
  5. JGL Muzej farmacije
  6. Trsatski kaštel
  7. Peek & Poke – Muzej djetinjstva i Muzej informatike
  8. Astronomski centar Rijeka
  9. Bazene Kantrida
  10. Muzej grada Rijeke – Kockica

Na današnjoj konferenciji za medije prisutnima se obratio, od strane partnera uključenih u projekt, Velid Đekić, voditelj odnosa s javnošću Muzeja grada Rijeke, Željka Modrić Surina, ravnateljica Prirodoslovnog muzeja Rijeka, amara Mataija, ravnateljica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, Marin Pintur, voditelj JGL muzeja farmacije i Tamara Lončar Hlebec, upraviteljica Bazena Kantrida (Rijeka sport d.o.o.).

Winter Pass za posjetitelje Rijeke izdaje se na zahtjev pružatelja usluga smještaja u kojem odsjedaju, a ovogodišnja novost je da kroz samo par koraka na gradskom portalu Rijeka CityCard mogu izraditi voucheri za Winter Pass.

Za izdavanje Winter Pass vouchera potrebno je aktivirati RCC (Rijeka City Card) račun, odabrati uslugu Winter Pass, generirati vouchere te preuzeti vouchere koji su upućeni na e-mail adresu korisnika računa, a koji će ih uputiti gostima putem e-mail.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari