POŽURITE PO ULAZNICU

Vrhunski predavači i brojni polaznici dolaze na Rab na IT konferenciju

‘Otok sreće’ doista će biti sretan polaznicima koji su uspjeli osigurati svoje mjesto na Rab Web Conference 2022. Doduše, još nije kasno ni za one koji bi također htjeli sudjelovati na ovom posebnom IT eventu, ali se moraju požuriti i nabaviti svoju ulaznicu jer je početak konferencije jako blizu.

Događaj koji će zasigurno postaviti  i velikim slovima istaknuti otok Rab na karti IT industrije održat će se od 24. do 27. svibnja, a polaznici će u četiri konferencijska dana imati priliku slušati vrhunske predavače na području fronted kodiranja, backend programiranja i digitalnog marketinga (znanja koja su potrebna za izradu kompleksnih web projekata). 

23 predavača iz najvećih hrvatskih i svjetskih firmi

Dolazak na prekrasni kvarnerski otok najavila su 23 predavača iz najvećih hrvatskih i svjetskih firmi (Google, Njuškalo, AirCash, Infobip, EPAM, Valamar, ECommerce Hrvatska, JadeALM, Pisalica, UpHeave, KG Media, Arbona, Ekobit i Trikoder), a program konferencije doista nudi za svakoga ‘digitalca’ nešto po njegovom ukusu.

Prvog dana konferencije je otvaranje kod zvonika Sv. Ivan u starogradskoj jezgri, gdje će nakon otvaranja uslijediti druženje (sve to u večernjim satima s početkom u 19 sati).

Drugi dan polaznici su raspoređeni u konferencijske dvorane jednog od tri Valamarova hotela (Padova, Imperial i Veli Mel u Loparu), čije su konferencijske dvorane rezervirane za ovaj IT event. Ovisno o odabranom predavanju, polaznik je usmjeren u određeni hotel. Navečer je druženje svih polaznika i predavača u Mahačevoj Villi gdje će se pričati o kriptovalutama nakon čega slijedi druženje uz glazbu.

Treći dan je identičan drugom danu i razlikuje se po tome što je navečer organizirana VIP večera sponzora, predavača i organizatora, a polaznicima je organizirana vođena tura u kući Rabske torte i posjet samostreličarima.

Predavanja i na Golom otoku

Četvrti dan svi polaznici i predavači odlaze na Goli otok gdje će biti organizirana konferencija na kojoj će vlasnik AirCash aplikacije govoriti o uspjehu svoje aplikacije, Valamar o digitalizaciji koju trenutno provode, Marko Lohert o kvantnim računalima i predstavnik mega svjetske tvrtke koja zapošljava 60.000 ljudi, EPAM, će pričati o virtualnoj stvarnosti na internetu i izradi aplikacija takvog tipa.

Konferencija će biti snimana i može se pratiti i preko livestreama

Isto tako, jedan sretni polaznik će biti nagrađen 6000€ vrijednim školovanjem u 4geeksacademy (školovanje za Full Stack developera).

Što još čekate? Požuriti po svoju ulaznicu i vidimo se od 24.5. – 27.5. na Rab Web Conference 2022.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja