U KAŠTELU

Video | WOW Pogledajte film o ovogodišnjem izdanju Grobničkog frankopanskog adventa

Grobnički frankopanski advent je u svom drugom izdanju ponudio brojne sadržaje te se pretočio i izvan samog predivnog Kaštela Grada Grobnika, a u eri otkazivanja brojnih sadržaja zbog vremenskih neprilika na Grobniku su održani mahom svi planirani sadržaji.

U organizaciji Općine Čavle i TZ Općine Čavle te pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije i uz podršku sponzora, Grobnički frankopanski advent je posjetiteljima ponudio bogat program, ali i posebnu gastro ponudu te uključivanje ugostitelja koji su ponudili razne sadržaje i to kroz premijerni program “Advent po domaću” u koji su se uključili caffe bar La KAFE, caffe bar CENTAR, restaurant AEROSTEAK i restaurant PIRUN ex Walter. Sinergija Grobinšćine potvrdila se i uključivanjem Udruge Palentar, Udruge Frankopanska straža Grobnik, Društva Naša djeca Čavle, Katedre Čakavskog sabora Grobinšćine,  Zbora Castrum, Dječjeg vrtića Čavlić i Osnovne škole Čavle te su svi dali svoj doprinos da i ovogodišnje izdanje adventa na Grobniku bude za pamćenje.

Oni koji su omogućili ostvarivanje ove lijepe i jedinstvene priče su: Općina Čavle, TZ Općine Čavle, Primorsko – goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Gitone Kvarner, Mineral IGM, Automotodrom Grobnik, MK Kvarner te partneri Gospoja, Foto Kurti i projekt Putevima frankopana, a kako je sve izgledalo pogledajte u filmu koji je upravo predstavljen i koji donosi pravu atmosferu Grobničkog frankopanskog adventa.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari