Za bolesne žene Rijeke u nedjelju na Preluku prva donatorska utrka SUP za SVE/Srce za nju. Vesla se i 3. kup Kvarnera!

Foto: Udruga Srce za nju

Iz riječke udruge ‘Srce za nju’ odaslali su poziv “svim ljudima dobre volje, ljubiteljima sunca, mora i sportskih natjecanja na moru” da se odazovu u nedjelju 25. lipnja donatorskom sportsko- zabavnom SUP natjecanju

VOP Sup Team uz suorganizaciju Udruge Srce za nju u nedjelju 25. lipnja na plaži ispred S bara na Preluku organizira Sup utrku 3. kup Kvarnera.

Regata je međunarodnog karaktera i boduje se za Kup Hrvatske s posebnim naglaskom na regatu donatorskog karaktera SUP za SVE/SRCE za nju čija ukupna startnina ide u donatorske svrhe za Udrugu Srce za nju.

Udruga Srce za nju brine o naj ranjivijoj skupini – bolesnim ženama grada Rijeke.

Raspored natjecanja

Prijave natjecatelja 9:30-10:30
Skippers meeting 10:45
Dječja regata 11:00
Race/Elite/Fun regata 11:30
Donatorska regata 13:00
Dodjela nagrada i ručak nakon 14:00

Na donatorskoj regati mogu sudjelovati svi bez obzira na veličinu/dužinu supa. Donatorska regata se ne boduje za Kup Kvarnera. Regata će svojom dužinom biti primjerena svim natjecateljima. Prvih 50 prijavljenih dobit će vrijedni start paket. Startnina odrasli 20 €, djeca 10€.

Regata SUP za SVE/SRCE za NJU održava se pod pokroviteljstvom PGŽ, TZ PGŽ, TZ Grada Rijeke i krovnih liječničkih Udruga u zdravstvu HLS, KoHOM, HUBOL, HLK te se među natjecateljima očekuje veliki broj liječnika i drugih poznatih osoba iz društvenog života.

Dođite i budite dio ove divne humanitarno sportske priče!

link za prijavu: https://forms.gle/o2mWk1vkktGoxd4h8

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari