ZA SVAKU POHVALU: Policajac pronašao i vratio novac!

Policijski službenik Policijske postaje Crikvenica ovog je vikenda postupio krajnje profesionalno i odgovorno, na ponos svim svojim kolegicama i kolegama te svojoj obitelji, javljaju danas iz Policijske uprave Pirmorsko-goranske.

Naime, tijekom subotnje kupovine u trgovačkom centru na području Krnjeva u Rijeci, oko 10.50 sati prilikom prolaska pored bankomata začuo je zvučni signal te uočio snop novčanica u dijelu bankomata namijenjenom za preuzimanje novca.

Kako se u blizini bankomata nitko nije nalazio, preuzeo je novac te nakon što ga je prebrojio utvrdio da se radi o iznosu od 2.000 kuna. Ni trenutka ne dvojeći, policijski službenik odnio je novac i predao ga novčarskoj ustanovi u čijem je vlasništvu bankomat.

U ovo predblagdansko vrijeme darivanja i povećane potrošnje, pronađeni i vraćeni novac vjerojatno će itekako dobro doći onome kome zaista i pripada!

Ujedno, ovim hvalevrijednim i poštenim postupkom policijski službenik iz Crikvenice nesumnjivo je pridonio zaštiti i jačanju ugleda policije među građanima, izravno u praksi potvrđujući slogan hrvatske policije „Sigurnost i povjerenje.“

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari