STANJE U PROMETU

Zabranjen promet za određene skupine vozila na riječkoj zaobilaznici, Krčkom mostu, autocesti Rijeka-Zagreb…

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su:

  • autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle i Delnice (obilazak za ostale skupine je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar);
  • autocesta A7 između čvorova Škurinje i Orehovica;

Na autocesti A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene te lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. i II. skupinu vozila u oba smjera: motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom, dostavna vozila, kombi vozila, kombi vozila s prikolicom i kamioni s ceradom do 6t nosivosti.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog mjestimice obilnijih padalina moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku. Upozoravamo na moguće odrone duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari