VRIJEDNE DONACIJE

Zaklada riječkog Sveučilišta donirala KBC-u sredstva za potporu volonterima u pandemiji

Foto: Rijeka

Temeljem javnog poziva Fonda Riječko iskustvo za riječku izvrsnost – Smjer ZAJEDNO, Zaklada Sveučilišta u Rijeci donirala je KBC-u Rijeka sredstva za potporu volonterskim aktivnostima.

Sredstva su dodijeljena u obliku donacije ruksaka i prsluka u iznosu od 7.000,00 kn za provedbe aktivnosti volontera KBC-a Rijeka za vrijeme pandemije koronavirusa.

Dodjelom sredstava želi se ukazati na važnost uključivanja volontera, kao i odati im priznanje promovirajući njihov doprinos kvaliteti rada KBC-a. Svojim djelovanjem volonteri su pridonijeli povezivanju, poboljšavanju odnosa u zajednici, razvijanju međugeneracijske solidarnosti, u konačnici – pridonijeli su razvoju društva općenito.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci provela je javni poziv Fonda Riječko iskustvo za riječku izvrsnost – Smjer ZAJEDNO, s ciljem što brže i efikasnije potpore volonterskim aktivnostima, poticanja kulture volontiranja na lokalnoj razini te promoviranja ideje i važnost filantropije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari