NA USLUZI GRAĐANIMA

ZAMET Otvorena izdvojena COVID-19 ambulanta u makrocentru Doma zdravlja PGŽ

Foto: Ilustracija/Mateo Levak/Riportal

S ciljem povećanja dostupnosti zdravstvene zaštite oboljelima tijekom trenutne epidemije, u subotu 14. studenog s radom je započela izdvojena COVID-19 zdravstvena ambulanta u prostorima makrocentra Doma zdravlja PGŽ na Zametu (Bože Vidasa 16a)

Izdvojena ambulanta namijenjena je pregledu COVID-19 pozitivnih pacijenata ili pacijenata sa simptomima koji mogu upućivati na zarazu COVID-19 virusom.

Timovi opće/obiteljske medicine će u ambulanti u suterenu zgrade (posebni označeni ulaz sa sjeverne strane zgrade) ordinirati subotom, nedjeljom, praznicima i blagdanima od 08:00 do 20:00 sati.

Pacijenti se u ambulantu primaju isključivo prema prethodnoj telefonskoj najavi na brojeve telefona: 091 251 8544 ili 091 251 8545.

Tijekom radnih dana (od ponedjeljka do petka te radnim subotama), pacijenti se i dalje obraćaju putem telefona i/ili maila prvenstveno svom izabranom liječniku opće/obiteljske medicine u vremenu koje je određeno za preglede.

Iz Doma zdravlja PGŽ još jednom su zamolili sve pacijente da se prilikom dolaska u ambulantu pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, te u ambulantu dolaze u dogovoreno vrijeme pregleda uz korištenje zaštitne maske za lice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views