ZAMET: Riječke plesne večeri za umirovljenike i starije osobe i ove subote!

Još jedno izdanje Riječkih plesnih večeri za umirovljenike i starije osobe održat će se ove subote, 19. listopada s početkom u 19 sati u Dvorani Zamet (Trg riječkih olimpijaca 1, Rijeka)

Riječ je o projektu Civilnih inicijativa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, na kojem posjetitelje očekuje druženje uz glazbu dua Aledory i repertoar prilagođen starijima.

Riječke plesne večeri održavat će se do kraja 2019. godine tijekom studenog i prosinca u terminima: 16.11., 23.11. i 07.12.2019. godine u Dvorani Zamet.

Aktivno uključivanje umirovljenika u društveni život našega grada, pozitivne promjene u unapređenju kvalitete njihova života te poticanje uzajamnog razumijevanja, socijalne uključenosti, solidarnosti i zajedništva, motivirali su organizatore – građansku inicijativu “Riječke plesne večeri za umirovljenike i starije osobe 2019.” da svoju ideju prijave kroz projekt Civilinih inicijativa, što je Vijeće građana Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture prepoznalo i odabralo kao jedan od programa koji će se realizirati do kraja ove godine. Uz njih u organizaciji projekta sudjeluje i Udruga umirovljenika Rijeka.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views