OSVOJILI 2. MJESTO

GalerijaZamjenik župana Petar Mamula čestitao ekipi „Majstora s mora“ na povijesnom uspjehu na natjecanju vatrogasne mladeži

Zamjenik župana Petar Mamula i pročelnik Ureda županije Goran Petrc primili su predstavnike DVD-a San Marino i članove vatrogasne mladeži iz Novog Vinodolskog i uputili im čestitke povodom ostvarenih uspjeha na nedavno održanim natjecanjima.

Vatrogasna mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski na 14. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži koje je održano u Čakovcu, a na kojem su i dobili neslužbeni naziv ekipe „Majstora s mora“, ostvarila je izniman rezultat osvojivši 2. mjesto u konkurenciji u kojoj svaku županiju predstavljaju tri najbolje ekipe.

Koliko je to veliko postignuće, govori činjenica da je do sada najbolje ostvarenje ekipa iz PGŽ-a bilo 7. mjesto kojeg je osvojila Vatrogasna mladež iz Novog Vinodolskog na državnom natjecanju u Zadru 2021. godine. Ako tome dodamo da je ovo najbolji plasman jedne ekipe s priobalja od Pule do Dubrovnika u povijesti Hrvatske, slobodno možemo istaknuti da se radi o povjesnom uspjehu.

VIDEO DANA:

Samo nekoliko dana nakon državnog natjecanja u Čakovcu, na 14. Kupu Donjeg Mekušja u Karlovcu nastupila je ekipa u istom sastavu i osvojila prvo mjesto. Rezultat je to dugogodišnjeg kontinuiranog rada sa vatrogasnom mladeži u Novom Vinodolskom, rekao je tajnik DVD-a San Marino Novi Vinodolski i zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednica PGŽ Velibor Topolovec. „Postali smo viceprvaci Hrvatske između 60 ekipa iz cijele Hrvatske. Vjerujem da je za našu mladež ovo vjetar u leđa jer pravi vatrogasci postaju oni koji počinju od malih nogu“, rekao je.

Mladi član ekipe „Majstora s mora“ Viktor Buneta povijesni uspjeh pripisao je redovitim treninzima, ali i dobrim trenerima dok je sam nastup ocijenio zahtjevnim.

Ekipu je u Čakovcu vodila je Lorena Topolovec, a za državno natjecanje pripreme vodili Renata Topolovec, Valentino Topolovec i Viktor Jovanović. Po završetku prijema, predstavnici PGŽ-a i DVD-a razmijenili su prigodne poklone.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views