PROSLAVA PETROVE U RUKAVCU

Humanitarna akcija “Vjerujete li u čudo?” digla na noge široku javnost, slijedi nastavak!

Foto: Facebook grupa VJERUJETE LI U ČUDO

 Za uređenja doma Drageca i Snježane

Humanitarna akcija “Vjerujete li u čudo?” koja je digla na noge široku javnost dobija svoj nastavak i to na najljepši mogući način!

Podsjetimo,  akcija je pokrenuta kako bi se bratu i sestri, Draganu (svima znanom kao Dragec) i Snježani osigurao dom. U nju su se uključili brojni pojedinci, tvrtke, jedinice lokalne samouprave, možemo reći – svi ljudi dobre volje i dobrog srca.

Akcijom su prikupljena sredstva za kupnju kuće u kojoj Dragec i Snježana žive i koju su trebali napustiti 1. srpnja. Akcija je omogućila da se ta tragedija ne dogodi, a sada se nastavlja kako bi im se osiguralo i uređenje doma te kako bi imali barem osnovne uvjete za život.

Proslava Petrove u Rukavcu imat će humanitarni karakter

Shodno tome, ovogodišnja će proslava Petrove u Rukavcu imati humanitarni karakter i sve će biti u znaku prikupljanja pomoći.

U petak 1. srpnja, s početkom u 20 sati, na Kinkeloven tarace nastupit će Niko Poles i harmonikaši, Damir Kedžo, Daniel Beni, Grupa Point, Šajeta & Band te Mauro Staraj & La Banda.

Narednog dana, 2. srpnja, na istom mjestu i u isto vrijeme nastupit će Duško Jeličić Dule, Kožne jakne, Elio Pisak, Alen Vitasović i Grupa Pusni Rukavac

U nedjelju,  3. srpnja, s početkom u 20 sati, na igralištu kod škole nastupit će Jože Veš Mašinov in prijatelji, Ansambl Direkt iz Ilirske Bistrice, Coffee Shop Acoustic i Dellboys.

Napomenimo kako se od 27. lipnja do 3. srpnja održava i Humanitarni malonogometni turnir na kojem susreti započinju od 19 sati, a sve se, kako napominju organizatori, odvija u organizaciji Rukavaca i prijatelja te Udruge NIT, dok su pokrovitelji – Dobri judi.

Svi akteri ovog događanja volontiraju i svaka kuna namijenjena je Dragecu i Snježani. Sve rečeno i sve jasno. Organizatori pozivaju sve da dođu i uključe se u ovu prekrasnu priču kojoj je osnova “činiti dobro i tako se i sami dobro osjećati”.

Vidimo se u Rukavcu, pomognimo Dragecu i Snježani!

VIDEO DANA:

KONTAKT: Oleg Medica +385 91 753 28 26, oleg.medica5@gmail.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views