BOLJA USLUGA

ZANIMLJIVA INOVACIJA! Prijavi komunalni problem putem aplikacije prijavi.jelenje.hr

Općina Jelenje dodatno je unaprijedila svoj sustav te odnedavno nudi svojim mještanima novu i bržu mogućnost prijave komunalnih problema putem web servisa za upravljanje komunalnim prijavama na internetskoj adresi: prijavi.jelenje.hr
Web servis prijavi.jelenje.hr dostupan je na istoimenoj adresi putem svih preglednika odnosno mobitela, tableta i računala te na moderan i učinkovit način evidentira i upravlja pristiglim prijavama komunalnih problema.
– Ako ne znamo za komunalni problem na području našeg Jelenja, ne možemo ga ni riješiti. Stoga smo napravili online platformu na adresi https://prijavi.jelenje.hr/ putem koje s 3 klika mještani mogu prijaviti problem našim stručnim službama vezan uz rasvjetu, ceste, otpad, kazao je Robert Marčelja te dodao da nakon prijave problem ide u proceduru te se sukladno mogućnostima i planu rješava.

Probleme je moguće prijaviti jednostavno i potpuno određeno položajem na terenu, slikom i opisom. Korisnik pronađe lokaciju na kojoj je uočio problem, klikne na kartu i pozicionira lokaciju te ispuni obrazac i pošalje podatke stručnim službama. Prijavljeni problemi su crvene boje, kada su u fazi rješavanja i u obradi onda je ikonica žute boje, a kada je problem riješen ikonica poprima zelenu boju.

Na web servisu su unesene sve lampe javne rasvjete tako da korisnik može označiti točno lampu koja u tom trenutku ne radi. Isto vrijedi i za cestovne probleme jer unijete su i sve nerazvrstane ceste.

Kako napominju iz Općinske uprave svi zajedno, boljom uslugom i povećat ćemo brigu za mještane i njihove probleme, te samim time i ugled općine, odnosno boljitka življenja u jelenjskom kraju u cjelini.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari