BOGAT PROGRAM DOGAĐANJA

Galerija | Zanimljivom manifestacijom počeo Veliki tjedan u Kostreni

Lijepo vrijeme i bogat program na više lokacija privukli su danas u Kostrenu brojne posjetitelje

U Žurkovu je održan sajam zdrave hrane Zelena Kostrena, a s iste lokacije krenula je i treća organizirana pješačka tura čiji su sudionici zastali i na degustaciji pince i fritaje ispred kostrenske Narodne čitaonice.

Na blagdan Cvjetnice u Kostreni se već nekoliko godina održava zanimljiva cjelodnevna manifestacija Uskrs u Kostreni, namijenjena svim generacijama.

Najmlađi posjetitelji uživali su danas u igri, zanimljivim radionicama izrade vjenčića od cvijeća i bojanju jaja kao i u druženju s veselim uskrsnim zekom, a posebnu pažnju malih i velikih posjetitelja privukao je prigodni i raskošno uređeni foto kutak.

Igru i zabavu pratila je i podjednako bogata gastronomska ponuda, od fritaje sa šparogama, preko odličnih burgera, fritula, vafla kao i omiljenih craftova u što se više nego dobro uklopila i promocija posebnog izdanja Kostrenske kuharice s tradicionalnim receptima.

Gastro priču Uskrsa zaključila je degustacija najveće pince u povijesti Kostrene koju je izradila lokalna slastičarnica Snjeguljica.

Tijekom čitavog dana posjetitelje su zabavljali klapa Baladur i trio Coffee Shop Acoustic, a u 18 sati program se nastavlja uz Techno Vikingse. Uskrs u Kostreni organizirale su Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari