DO 14.1.

Započeli upisi u obavezni program predškole

Od 10. do 14. siječnja 2022. godine dječji vrtići Rijeka, More i Sušak primaju prijave za upis djece u obvezni program predškole u pedagoškoj 2021./2022. godini.

Ako dijete do šeste godine nije sustavno pohađalo vrtić, godinu dana prije polaska u školu mora se upisati u program predškole, a kroz taj će se program, u krugu svojih vršnjaka pripremiti za školu i ispunjavanje školskih obveza.

VIDEO DANA:

U Program predškole prijavljuju se djeca koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja, a rođena su do 31. ožujka 2016. godine. Djeca pripadnici romske nacionalne manjine i djeca kojima hrvatski jezik nije materinski jezik, a čiji roditelji žele dijete upisati u prvi razred osnovne škole po propisima kojima se uređuje odgoj i obrazovanje u osnovnoj školi, mogu se uključiti u Program predškole i dvije godine prije polaska u osnovnu školu.

Više informacija o upisima u obvezni program predškole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari