POSVE NEPOTREBNO?

ZAŠTO OVAKO? U tunelu Pećine duge kolone kamiona koji ulaze na terminal Brajdica

Foto: Riportal

Tijekom današnjeg poslijepodneva u tunelu Pećine se stvarala gužva zbog kamiona koji su dugo čekali na ulaz na terminal Brajdica

Na cesti D404, koja povezuje riječku luku odnosno kontejnerski terminal Brajdica te središte grada s istočnom obilaznicom Rijeke, danas je bilo pojačanog prometa kamiona koji su stizali na ukrcaj ili iskrcaj na Kontejnerski terminal Jadranska vrata.

Tijekom gotovo tri sata, svi koji su tim putem ulazili u Rijeku najprije su zapeli u tunelu Pećine nekih pola sata pa i dulje zbog čega se stvorila kolona vozila u tunelu što je samo po sebi opasno.

Bude li se ovo nastavilo, koncesionar na Brajdici morat će razmisliti o pomicanju rampe za ulaz/izlaz s Terminala nešto dublje u prostor koji imaju pod koncesijom, kako bi kamioni koji ulaze na terninal čekali ukrcaj unutar njihovog prostora a ne na glavnoj cesti zbog čega se stvara i opasna situacija u prometu.

Upit o ovom problemu poslat ćemo i koncesionaru terminala na Brajdici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari