IZBOR S POSAO.HR

Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Falkensteiner, METRO, Deltron, Zara Nova…

Photo: Marko Jurinec/PIXSELL

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Tvrtka Deltron jedan je od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Iz poduzeća šire svoj tim te zapošljavaju voditelja projektne podrške (m/ž) u Splitu. Nude službeni automobil za 24-satnu upotrebu, mobilni telefon, prijenosno računalo. Očekuje vas i tim vrhunskih tehničkih, prodajnih specijalista, zasnivanje odnosa na neodređeno vrijeme, kontinuirano ulaganje u vaš razvoj, stimulativna primanja i drugi benefiti. Vaš će angažman uvijek biti prepoznat i adekvatno nagrađen. Za dodatne detalje ovog natječaja i prijavu kliknite na poveznicu. Deltron je poduzeće u kojem ćete se moći razvijati, ali možda i ono najvažnije, gdje ćete svaki dan sa zadovoljstvom doći na posao. Najnovije natječaje ove tvrtke možete pratiti na linku.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi traži kućnog majstora (m/ž), vrtlara (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž) i perača posuđa (m/ž) u mjestu Punat na otoku Krku. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja, stimulativno radno okruženje te dodatna usavršavanja. Zvuči zanimljivo? Prijavite se! Natječaji su otvoreni do 19.07.

Tražite sezonski posao uz kojeg stignete uživati u morskim radostima? METRO nudi upravo to. Iz poduzeća traže sezonskog radnika (m/ž) u Rijeci koji će biti zadužen za punjenje polica, praćenje evidencije isteka rokova trajanja te za rad na blagajni. Ako nemate iskustva, ne morate brinuti! METRO će vam omogućiti program obuke u počecima rada. Od kandidata se očekuje samo dobra volja i ljubaznost prema kupcima i kolegama. Za prijavu kliknite ovdje.

Poznata agencija House of Jobs, za potrebe svojeg klijenta traži kuhare (m/ž) u Poreču, Makarskoj te na otoku Rabu. Traži se SSS, radno iskustvo te položen majstorski ispit. Nudi se plaća u iznosu od oko 6.400 kuna. Poslodavac osigurava smještaj te 2 obroka na dan. Svi prekovremeni su plaćeni, a postoji i mogućnost ostvarivanja dodatnih bonusa te  nagrada. Želite se prijaviti? Kliknite na poveznicu.

Man – Planet d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Crikvenici. Radi se o sezonskom poslu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu hladnih i toplih jela, preuzimanje i kontrolu kvalitete i količine dostavljenih namirnica te za brigu o čistoći radne opreme i radnog prostora. Smještaj je osiguran. Od vas se očekuje da imate srednjoškolsko obrazovanje te minimalno godinu dana radnog iskustva. Detalje o načinu prijave možete pronaći ovdje.

Zara Nova traži 2 montera namještaja (m/ž). Mjesto rada je naselje Kukuljanovo, a rok prijave 19.07. Uz montažu namještaja bit ćete zaduženi i za dostavu istog. Kandidat mora imati minimalno godinu dana radnog iskustva te položen vozački ispit B kategorije. Ostale uvjete ovog natječaja možete potražiti na linku.

Palisada d.o.o. zapošljava na poziciji: šef konobara (m/ž) u Opatiji. Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje bara i restorana. U obzir dolaze kandidati koji imaju radno iskustvo te znaju raditi na računalu. Rok prijave na ovaj natječaj je 18.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Zagrebački trgovinski sistem traži čistača (m/ž) za čišćenje i održavanje benzinske pumpe Lepenica kod tunela Tuhobić. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Natječaj je otvoren do 10.07. Za više detalja kliknite na poveznicu.

Društvo u prirodi j.d.o.o. zapošljava 2 konobara (m/ž) u Rijeci. Vaš zadatak bit će posluživanje jela i pića. Potrebno je znanje osnova rada na računalu, a očekuje se i da imate minimalno godinu dana radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Slastičarnica / pizzeria Susak traži čak 6 pomoćnih radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Susak, a rok prijave 19.07. Radi se o sezonskom poslu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za obavljanje pomoćnih poslova u kuhinji, pranje suđa, pripremu namirnica i salata te za druge srodne poslove. Za radnike se osigurava smještaj u obiteljskom stanu. Detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari