THREE MONKEYS

Zatvara se popularni riječki bar. Poznati su po koktelima ali i po ‘zabrani’ ulaza HDZ-ovcima

Foto: Riportal

Jedna originalna riječka ugostiteljska priča došla je, čini se, do svog kraja

Prije nekoliko sati iz riječkog cocktail bara Three Monkeys putem društvenih mreža odaslali su obavijest o, kako se čini, zatvaranju tog popularnog lokala.

U z čestitku povodom blagdana, svojim pratiteljima na društvenim mrežama odaslali su poruku sljedećeg sadržaja:

“Još jednom, sretan Božić dragi ljudi!

Uf, ovo je preteško ali i neminovno. Slomljena srca vas obavještavamo da ćemo biti tu za vas još samo kratko..

Puni smo emocija i prelijepih sjećanja ali je vrijeme da naše mjesto prepustimo nekoj drugoj priči. Ponosni na svoj uspjeh i grad kojeg smo uspjeli učiniti ljepšim odlazimo uzdignute glave.

Terase u gradu su u puno više kolora, ponuda je kvalitetnija a naši gosti zadovoljniji.

Ali eto, naše vrijeme je došlo.

Dođite, nazdravite s nama za jedan kraj i neki novi početak.

A tko zna, možda ponovo budemo opet skupa, život je čudan i nepredvidiv. Vaši majmuni!!”.

Pored toga što su nudili velik izbor dobro poznatih ali i i originalnih koktela i drugih pića te uložili znatan napor u uljepšavanje lokacije i terase na kojoj su dočekivali goste, Three Monkeys poznati su i po jednoj drugoj objavi na Facebooku. Prošle godine ogorčeni vlasnik lokala Tomislav Kovačević javno je zabranio ulazak članovima jedne političke stranke, HDZ-a, u svoj lokal ogorčen nekim odlukama Vlade RH u vrijeme korona-krize koje je ocijenio diskriminatorskima prema ugostiteljima. Također, tu političku stranku optužio je za ‘propadanje Hrvatske’.

Njegova objava izazvala je potom niz reakcija, i pozitivnih i negativnih. I baš kada se cijela pompa oko rečene ‘zabrane’ smirila, stiže ova vijest o skorom zatvaranju cocktail bara Three Monkeys…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari