PROGLAŠENI SU DOBITNICI

Zatvorena 14. ocjenska izložba maketa brodova ”Rijeka 2021”

Među 60 izloženih maketa na 14. Hrvatskoj ocjenskoj izložbi maketa brodova „Rijeka 2021“ prvom nagradom publike nagrađena je maketa Fregata Essex, Branimira Šoića, a makete bojnog broda Bismarck, Luciana Križaja i maketa Dubrovačkog galijuna Argosy, Milija Šantića osvojile su drugu i treću nagradu publike. Izložba je danas zatvorena nakon deset dana.

Od 13. do 22. srpnja 2021. godine u prostorima Edukacijsko-izložbenog prostora CTK Rijeka građanke i građani Grada Rijeke imali su priliku posjetiti 14. Hrvatsku ocjensku izložbu maketa brodova „Rijeka 2021“. Na izložbi su, osim natjecateljskih, bile izložene i makete koje se nisu natjecale na Državnom natjecanju, kao i radovi Dječjih vrtića Rijeka koji se već godinama uključuju u ovu aktivnost.

Posjetitelji izložbe imali su priliku sudjelovati u ocjenjivanju maketa i na taj način dodijeliti nagradu publike maketi sa najviše zbrojenih glasova. Među 60 izloženih maketa prvom nagradom publike nagrađena je maketa Fregata Essex, Branimira Šoića, a makete Bojnog broda Bismarck, Luciana Križaja i maketa Dubrovačkog galijuna Argosy, Milia Šantića osvojile su drugu i treću nagradu publike.

Organizatori natjecanja i izložbe su Hrvatski savez brodomaketara i Centar tehničke kulture Rijeka, a Hrvatska zajednica tehničke kulture je suorganizator. Manifestaciju financijski podupiru Hrvatska zajednica tehničke kulture, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari