RIJEČ O SURADNJI

Župan Komadina sastao se s vodstvom Hrvatske udruge poslodavaca Podružnica Rijeka

Župan Zlatko Komadina održao je sastanak s novoizabranim vodstvom HUP-a Podružnica Rijeka predvođenim predsjednicom Mašom Smokrović, dopredsjednikom Josipom Rupčićem te direktorom Nenadom Seifertom.

Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj suradnji kao i planovima za naredno razdoblje. Župan Zlatko Komadina podsjetio je na suradnju s HUP-om kroz rad županijskog Gospodarsko-socijalnog vijeća te na  županijske mjere  potpora poduzetnicima za prilagodbu rada u vrijeme pandemije koronavirusa kroz koje je prošle godine dodijeljeno 7 milijuna kuna. Uz već dodijeljenih 2 milijuna ove godine, u rebalansu proračuna planirano je još preko 4 milijuna kuna za ovu namjenu.

Na sastanku je bilo riječi i o poduzetničkim poslovnim zonama kao i poticanju i popularizaciji srednjoškolskog strukovnog obrazovanja te edukaciji najboljih studenata za stjecanje dodatnih praktičnih znanja.

Direktor HUP-a Podružnica Rijeka Nenad Seifert pohvalio je suradnju sa županijom.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik župana Petar Mamula te privremeni pročelnik UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Mladen Brajan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari